Με Χαρά Καλωσορίζουμε τη Νέα Σχολική Χρονιά!

Με Χαρά Καλωσορίζουμε τη Νέα Σχολική Χρονιά!

Αγαπητοί μαθητές, γονείς και συνεργάτες,

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!

Με χαρά και ανανεωμένη ενέργεια σας καλωσορίζουμε στη νέα σχολική χρονιά στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών “Εύη Μπισκιτζή” στην Ορεστιάδα. Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και για την επιλογή σας να συνεχίσετε την εκπαίδευση και την ανάπτυξη των γλωσσικών σας δεξιοτήτων μαζί μας.

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες, σας ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες, προκλήσεις και χαρές. Να θυμάστε ότι η αφοσίωση και η προσπάθεια θα σας οδηγήσουν στην επίτευξη των στόχων σας. Η γνώση δεν είναι μόνο το κλειδί για το μέλλον σας, αλλά και μια δύναμη που θα σας συνοδεύει σε κάθε σας βήμα.

Στους γονείς, στέλνουμε τις θερμές μας ευχές για δύναμη και υπομονή. Η υποστήριξή σας είναι αναντικατάστατη στη διαδικασία μάθησης των παιδιών σας. Είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε σε κάθε βήμα, μοιράζοντας μαζί σας το όραμα για ένα λαμπρό μέλλον για τα παιδιά σας.

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, σας ευχαριστούμε για την αφοσίωση και το πάθος σας να καθοδηγείτε τους μαθητές μας. Η δέσμευσή σας να μεταδώσετε γνώσεις και αξίες είναι η καρδιά της επιτυχίας τους. Σας ευχόμαστε έμπνευση, δύναμη και δημιουργικότητα για να συνεχίσετε το σπουδαίο έργο σας.

Από όλη την ομάδα του Κέντρου Ξένων Γλωσσών “Εύη Μπισκιτζή”, ευχόμαστε σε όλους μια χρονιά γεμάτη υγεία, επιτυχίες και νέες γνώσεις. Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε ξανά και να προχωρήσουμε μαζί σε αυτό το ταξίδι μάθησης.

Καλή σχολική χρονιά με υγεία και χαμόγελα!

Με εκτίμηση,

Εύη Μπισκιτζή