Προγράμματα Σπουδών Αγγλικής Γλώσσας

Προγράμματα Σπουδών Αγγλικής Γλώσσας

ΑΓΓΛΙΚΑ όλων των επιπέδων με ολιγομελή ή ατομικά μαθήματα

Juniors

Τμήματα: pre-junior, junior A, junior B

Τα παιδιά έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με την Αγγλική Γλώσα και αποκτούν τη δυνατότητα να γράφουν, να διαβάζουν, να επικοινωνούν μεταξύ τους χρησιμοποιώντας το βασικό λεξιλόγιο και να αναγνωρίζουν τους πρώτους γραμματικούς τύπους.

Το παιχνίδι αποτελεί βασικό μέρος της διαδικασίας της μάθησης, τα Διαδραστικά Βιβλία καθώς και οι Διαδραστικοί Πίνακες κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον τους και τα παιδιά μαθαίνουν με τον πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο.

 

Seniors

Τμήματα: A, B, C, D

Στα τμήματα αυτού του επιπέδου, οι μαθητές εμβαθύνουν στις υπάρχουσες γνώσεις, και σταδιακά ολοκληρώνεται η εκμάθηση των βασικών δομών και του τρόπου λειτουργίας της αγγλικής γλώσσας.

Γίνεται συστηματική εξάσκηση στις βασικές δεξιότητες κατανόησης και παραγωγής γραπτού και προφορικού λόγου, στις οποίες και θα εξεταστούν για την απόκτηση των πτυχίων τους.

Exams

Τμήματα: Pre-Lower μέχρι Proficiency

Τα συγκεκριμένα προγράμματα έχουν ως στόχο την ολοκλήρωση της γνώσης της Αγγλικής Γλώσσας και γίνεται συστηματική η προετοιμασία για τις εξετάσεις απόκτησης αναγνωρισμένων πτυχίων γλωσσομάθειας.

 

ΠΤΥΧΙΑ:

  • ECPE, ECCE (Michigan)

  • CPE, CAE, FCE (Cambridge)

  • Tie (Test of Interactive English)

  • Κπγ (Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας)

  • MSU – CELC, MSU – CELP (Anatolia College)

  • ESB (EUROPALSO) ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ

  • LRN (Εξετάσεις Αγγλικών LRN & Awards International)

 

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μπισκιτζή Ευγενία ανακοινώνει ότι ξεκινάει ΑΜΕΣΑ ταχύρυθμα τμήματα ενηλίκων (στρατιωτικών, εκπαιδευτικών, δημ. υπαλλήλων, φοιτητών κλπ) για την προετοιμασία για τις επερχόμενες εξετάσεις,  σε όλα τα επίπεδα αγγλικών (Β2,Γ1,Γ2)

 

Εξειδικευμένοι, έμπειροι καθηγητές και φυσικά σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 25520-28530 καθημερινά 15:00 με 21:00