Αξιολόγηση του Κέντρου Ξένων Γλωσσών

Αξιολόγηση του Κέντρου Ξένων Γλωσσών

Αξιολόγηση του Κέντρου Ξένων Γλωσσών

Αξιολόγηση του Κέντρου Ξένων Γλωσσών

Όταν οι γονείς αξιολογούν ένα σχολείο ξένων γλωσσών, πέρα από τις αίθουσες, το κτήριο, την τάξη, την προσβασιμότητα από το σπίτι, πρέπει να αξιολογούν τον επαγγελματισμό και την πείρα της διεύθυνσης αλλά και το πάθος και το ενδιαφέρον των εκπαιδευτικών για το παιδί.

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «ΕΥΗ ΜΠΙΣΚΙΤΖΗ» στην Ορεστιάδα, εκτός από τις ξένες γλώσσες τα παιδιά μαθαίνουν να συγκεντρώνονται, να σκέφτονται, να ιεραρχούν, να συνθέτουν και να συνεργάζονται.

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «ΕΥΗ ΜΠΙΣΚΙΤΖΗ» ακολουθούμε η συγκεκριμένη εκπαιδευτική προσέγγιση που συνεχώς εξελίσσεται. Σχεδόν 20 χρόνια συσσωρευμένης εμπειρίας που συγκεντρώνει όλα τα προτερήματα της συνεργασίας στην ομάδα και οδηγεί τα παιδιά στο να πάρουν τα διπλώματα της ξένης γλώσσας. Τα άριστα αποτελέσματα αποδεικνύονται μέσα από τις επιτυχίες μας που μας κάνουν υπερήφανους και μας κατατάσσουν σε ηγετικές θέσεις στην ευρύτερη περιοχή!

Οι εγγραφές άρχισαν και σας περιμένουμε πρωί και απόγευμα στην έδρα του φροντιστηρίου μας επί της Κωνσταντινουπόλεως 211 στον 1ο όροφο. Καλέστε μας για ερωτήσεις / διευκρινήσεις και για ραντεβού στο τηλέφωνο του φροντιστηρίου: 2552028530 ή στο κινητό: 6972232675

Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ε. Μπισκιτζή βρίσκεται στην Ορεστιάδα και λειτουργεί με ανοδική πορεία από το 1999.

Σχεδόν δύο δεκαετίες δημιουργικής παρουσίας στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης αποτελεί αδιαμφισβήτητα την καλύτερη επιλογή για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να μάθει σωστά και γρήγορα ξένες γλώσσες και να πιστοποιήσει τις γνώσεις του.

Αγγλικά

ΑΓΓΛΙΚΑ όλων των επιπέδων με ολιγομελή ή ατομικά μαθήματα

Γερμανικά

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ Μαθήματα Γερμανικών για αρχαρίους ή προχωρημένους

Ιταλικά

ΙΤΑΛΙΚΑ Ιταλικά για όλους & εργασίες Ιταλικών πανεπιστημίων

Τουρκικά

ΤΟΥΡΚΙΚΑ από καθηγητή με πολυετή διαμονή στην Τουρκία

Ρωσικά

ΡΩΣΙΚΑ μαθήματα Ρωσικής Γλώσσας για ενήλικες και παιδιά

Τηλέφωνο Φροντιστηρίου: 2552028530

Κινητό τηλέφωνο: 6972232675

Pre-Junior

Για τους μικρούς μας φίλους που ξεκινάνε από φέτος με την πρώτη τους ξένη γλώσσα, ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ μόνο με 1€  για όλη τη σχολική χρονιά!

Μαθητές Δημοτικού

Ξένες Γλώσσες για Μαθητές Δημοτικού στην Ορεστιάδα

Για τους μαθητές που φοιτούν στο δημοτικό σχολείο δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή, είτε είναι η πρώτη τους ή ξεκινούν μια δεύτερη γλώσσα.

Γυμνάσιο – Λύκειο

Γυμνάσιο – Λύκειο

Οι μεγαλύτεροι μαθητές ολοκληρώνουν πολύ γρήγορα, τα πρώτα τους πτυχία στην πρώτη ή και στη δεύτερη γλώσσα, με μεγάλη ευχέρεια.

Τμήματα Φοιτητών

Τμήματα Ενηλίκων

Τμήματα Ενηλίκων

Επαγγελματιών

Για Επαγγελματίες

Ένστολων

Ένστολων, Σωμάτων Ασφαλείας