Καλή Σχολική Χρονιά!

Καλή Σχολική Χρονιά!

Με χαρά και αισιοδοξία υποδεχόμαστε τη νέα σχολική χρονιά στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών "Εύη Μπισκιτζή" στην Ορεστιάδα. Εγώ και οι συνεργάτες μου σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το κέντρο μας για την εκπαίδευση και την εξέλιξη των γνώσεων σας στις ξένες γλώσσες. Σε εσάς, αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες, ευχόμαστε μια υπέροχη σχολική χρονιά γεμάτη

Αγαπητοί μαθητές, μαθήτριες, γονείς και συνεργάτες,

Καλή Σχολική Χρονιά!

Με χαρά και αισιοδοξία υποδεχόμαστε τη νέα σχολική χρονιά στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών “Εύη Μπισκιτζή” στην Ορεστιάδα. Εγώ και οι συνεργάτες μου σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το κέντρο μας για την εκπαίδευση και την εξέλιξη των γνώσεων σας στις ξένες γλώσσες.

Σε εσάς, αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες, ευχόμαστε μια υπέροχη σχολική χρονιά γεμάτη επιτυχίες και προόδους. Μην ξεχνάτε ποτέ ότι η επιμονή και η υπομονή θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε τις γνώσεις που επιθυμείτε και να αναπτύξετε εξαιρετικές δεξιότητες και ηθικές αρχές που θα σας συντροφεύουν στη ζωή.

Στους γονείς, θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχές μας για δύναμη και ευτυχία. Ο ρόλος σας ως γονείς είναι πολύτιμος και αναγκαίος για την επιτυχία των παιδιών σας, και είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε σε αυτήν την πορεία.

Στους εκπαιδευτικούς μας, εκφράζουμε τον θαυμασμό μας για το δύσκολο και υπέροχο έργο που επιτελείτε καθημερινά. Σας εύχομαι δύναμη, αισιοδοξία, έμπνευση και αντοχές καθώς μοιράζετε τις γνώσεις σας και καθοδηγείτε τους μαθητές μας προς την επιτυχία.

Από τη διεύθυνση, τους εκπαιδευτικούς και το διοικητικό προσωπικό του Κέντρου Ξένων Γλωσσών “Εύη Μπισκιτζή”, σας ευχόμαστε μια Καλή Σχολική Χρονιά γεμάτη Υγεία, Επιτυχίες και νέες Γνώσεις. Σας περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και ανυπομονούμε να μοιραστούμε αυτήν την σημαντική πορεία μαζί σας.

 

Καλή σχολική χρονιά με υγεία για όλους!

 

Με εκτίμηση,

Εύη Μπισκιτζή